ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Νέος κύκλος σεμιναρίων του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο νέο κύκλο σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης που διοργανώνει το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.). Τα σεμινάρια απευθύνονται όχι μόνο σε επαγγελματίες του κλάδου αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες σε αγροτικά θέματα (Πολίτες, Φοιτητές Σπουδαστές Γεωπονικών Επιστημών, Νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα) , βιώνοντας μία ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία στο Κτήμα Συγγρού. Οι εγγραφές διεξάγονται μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου λόγω αυξημένης ζήτησης των σεμιναρίων. Περισσότερα

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ Ι.Γ.Ε.

ΌΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΙΔΕΑΣΕΙ , ΑΛΛΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ι.Γ.Ε…
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε σχετικό ΦΕΚ, κατόπιν της παραίτησης του Νικολάου Θυμάκη, την 1η Σεπτεμβρίου του 2020, νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει το ήδη μέλος του διοικητικού συμβουλίου, κ. Βασίλης Έξαρχος.
Γνώστης των θεμάτων, Οικονομολόγος , ο οποίος εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο.
Όταν συναντηθούμε μαζί του ελπίζουμε ότι θα ενημερωθούμε για το ποιο είναι το δικό του πλάνο και οι προτεραιότητές του για τη διοίκηση του κληροδοτήματος.
Τον καλωσορίζουμε κι ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

 

«Όχι στην “αξιοποίηση” του δάσους Συγγρού» λένε 16 Μαρουσιώτικοι σύλλογοι

Την κάθετη αντίθεσή τους προς οποιαδήποτε είδους «αξιοποίηση» του κτήματος Συγγρού και καταστρατήγηση του κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού δηλώνουν με επίσημη ανακοίνωσή τους 16 σύλλογοι του Αμαρουσίου. Περισσότερα

5 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ!

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Δείχνουμε Σεβασμό και φροντίδα σε ό,τι μας χαρίζει Ζωή!
Αγαπάμε, σεβόμαστε και φροντίζουμε το Δάσος, για να συνεχίζει να μας φροντίζει κι αυτό!