Εθελοντισμός:

Η συμμετοχή των εθελοντών είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την προστασία του Δάσους Συγγρού και γενικά για το Κληροδότημα. αυτό της Ιφιγενείας Συγρρού

– Ο σύλλογος “Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού” είναι διαπιστευμένοι στην Εθελοντική ομάδα του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών. Κάθε χρόνο συμμετέχουν στις βάρδιες πυροφύλαξης του δάσους και οργανώνουν περιπολίες σε καθημερινή βάση στην περιοχή που τους ανατίθεται, τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.  Πραγματοποιούν δενδροφυτεύσεις και διαμορφώσεις χώρων εντός του δάσους  και υποστηρίζουν το ΙΓΕ ποικιλοτρόπως, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά, ερευνητικά και γενικά επιστημονικά προγράμματα. Επίσης συνεργάζονται με δασολόγους, γεωπόνους, νομικούς συμβούλους, δημοσιογράφους και επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων προκειμένου να προάγουν τους σκοπούς του συλλόγου που δεν είναι άλλοι από την προστασία, διατήρηση, καλλιέργεια και ανάδειξη του φυσικού και πολιτισικού μας περιβάλλοντος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον Σύλλογο: 210 8066 319

Όλες οι εργασίες μέσα στο Κληροδότημα της Ιφιγενείας Συγγρού γίνονται απαραίτητα σε συνεννόηση και με την έγκριση του Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) που είναι ο μοναδικός διαχειριστής και υπεύθυνος του Κληροδοτήματος.

– Ετήσια συνδρομή:

Για την εκπλήρωση των σκοπών των Φίλων του Δάσους Συγγρού, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης τακτικών ή εκτάκτων εισφορών από μέλη (και μη) του Συλλόγου. Τα χρήματα αξιοποιούνται σε αγορές δενδρυλλίων, σε εργαλεία και σε νομική υποστήριξη. Ο προϋπολογισμός και ο απολογισμός της κάθε χρονιάς μοιράζεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση που γίνεται κάθε χρόνο.

Για χρηματική συνεισφορά, μπορείτε να κάνετε χρήση του παρακάτω λογαριασμού που ανήκει στον Σύλλογο.
Σε περίπτωση κατάθεσης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε έτσι ώστε να αποσταλλεί και η ανάλογη απόδειξη είσπραξης.

ALPHA BANK

Αρ. Λογαριασμού:  1840 0200 2003 485

IΒΑΝ:  GR93 0140 1840 1840 0200 2003 485
BIC/SWIFT: CRBAGRAAXXX

Δικαιούχος:  Φίλοι Δάσους Συγγρού

 

– Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις εθελοντικές δράσεις των Φίλων του Δάσους Συγγρού, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ή επικοινωνήστε στα παραπάνω τηλέφωνα.

    Το όνομά σας (required)

    Το Email σας (required)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας