Search
Close this search box.
Η πρόεδρος των «Φιλών του Δάσους Συγγρού» Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου μαζί με την γραμματέα Πόπη Μητρογώγου συμμετείχαν στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε προγράμματος “LIFE 17GIC GR 000029” με τίτλο «Προώθηση της ενσωμάτωσης Πράσινων Υποδομών στον Αστικό Ιστό για τη βελτίωση της Διακυβέρνησης σε Σχέση με την Κλιματική Αλλαγή στις Πόλεις», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019.

H πρόεδρος του Συλλόγου μας, στην παρέμβασή της μίλησε για την ανάγκη διασύνδεσης των άφθονων νερών του δάσους με το σύστημα πυρασφάλειας του δάσους. Είναι απαράδεκτο να πληρώνει το ΙΓΕ τεράστιους λογαριασμούς στην ΕΥΔΑΠ, όταν έχει δικά του πηγάδια και νερά. Αυτό που χρειάζεται είναι μια μελέτη και την ανάλογη χρηματοδότηση από την περιφέρεια, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί στο μέγιστο η δυνατότητα χρήσης νερού, που για το δάσος είναι απαραίτητη, ενώ ταυτόχρονα να μειωθούν και τα έξοδα του, καθώς οι χρηματικές του δυνατότητες είναι ελάχιστες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον υπερσύνδεσμο https://inmaroussi.gr/2019/03/01/maziki-i-symmetoxi-stin-proothisi-tis-ensomatosis-prasinon-ypodomon-ston-astiko-isto/?fbclid=IwAR0j8Wt2Xufp5WAV-Ai-cvvKeiWTdTBPpKQ2ipVmngKeqFphjQKttzwzcAk