Search
Close this search box.
Μια εξαιρετική βραδιά για τον εθελοντισμό αποτέλεσε η εκδήλωση για την τίμηση των 100 χρόνων από τον θάνατο της Ιφιγένειας Ανδρέα Συγγρού, η οποία έλαβε χώρα, την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 στο Κτήμα Συγγρού.
Η πρόεδρος του συλλόγου κα Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου, στην ομιλία της εστιάστηκε στο σπουδαίο έργο του εθελοντισμού, για το οποίο βραβεύτηκε και ο Σύλλογός μας μαζί και με άλλους εθελοντές σε ό,τι αφορά στην προσφορά του για την περσυνή πυρασφάλεια του Δάσους Συγγρού.
Μία σημαντική στιγμή της βραδιάς, ήταν και η παρουσίαση του βιβλίου, που εκδώσαμε “ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΥΠΟΙΙΑΣ”. Μία προσπάθεια αρκετών χρόνων του Συλλόγου μας καρποφόρησε! Ένα βιβλίο που την συγγραφή του ανέλαβε η κα Μοσχονά και αποτελεί φόρο τιμής σε αυτή την μεγάλη ευεργέτιδα, της οποίας την προσφορά και το έργο απολαμβάνουμε όλοι εμείς σήμερα!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισήμους αλλά και τους αγαπημένους φίλους μας που όχι μόνο μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και για τα καλά τους λόγια για το έργο του Συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε θερμά:
Τον εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαο Ταγαρά, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, την Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κα Λουκία Κεφαλογιάννη, τους Δήμαρχους Αμαρουσίου και Κηφισιάς , κ. Θ. Αμπατζόγλου και κ. Γ. Θωμάκος αντίστοιχα, τον εκπρόσωπο και Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Γρηγόριο Λιέπουρη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΙΓΕ κ. Διονύσιο Α. Κυριακόπουλο, την πρόεδρο του Αμαλιείου Ορφανοτροφείου Θηλέων κα Ιωάννα Φωκά, την κα Παναγιώτα Μοσχονά, Φιλόλογο – Συγγραφέα και τον διευθυντή του ΙΓΕ Δρ. Γεώργιο Μπαλωτή.
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.