Τα κανάλια ξανάρχονται στο Κληροδότημα Συγγρού

  Η Ιφιγένεια Συγγρού, η διαθέτις του ομωνύμου Κληροδοτήματος, ώρισε ότι αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται για “την εκπαίδευση καλών γεωργών και κηπουρών” και μόνον. Κάθε χρήση εκτός της εκπαιδεύσεως γεωργών και κηπουρών είναι παράνομη. Πατήστε για να μεγεθύνετε.

 

 

 

 

 

Ξανάρχισαν τα παράνομα γυρίσματα σήριαλ στο Δάσος Συγγρού με άδεια, μάλιστα, του νέου συνδικαλιστού δασολόγου Προέδρου του ΙΓΕ, κ. Κ. Μπέση.

Αφού γυρίσθηκαν οι Μάγισσες της Σμύρνης του MEGA τον Οκτώβριο γυρίσθηκε και η σειρά “Στον ήλιο του Αιγίου” του ANT. Η δεύτερη, μάλιστα, γυριζόταν την 31/10 την νύχτα στην καρδιά του δάσους με γερανό, νταλίκα, γιγάντιους προβολείς, φορτηγά και πλήθος αυτοκινήτων.

Οι χρήσεις αυτές είναι απολύτως παράνομες ως αντίθετες με την βούληση της Ιφ. Συγγρού να χρησιμοποιείται το Κληροδότημά της μόνον για εκπαίδευση γεωργών και κηπουρών. Τον περασμένο Ιούλιο παραιτήθηκε ο τότε Πρόεδρος του ΙΓΕ, επειδή δεν έδινε άδεια για γύρισμα του MEGA. Ερωτηματικά εγείρονται για την στάση του Υπ. Γεωργίας.

Σχετική καταγγελία έγινε στην Διεύθυνση Κληροδοτημάτων του ΥΠΕΘΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.