Το Ι.Γ.Ε. υποδέχεται το νέο του Πρόεδρο.

Με απόφαση του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας ορίστηκε ο νέος πρόεδρος του Ι.Γ.Ε. Δρ. Αθανάσιος Σαπουνάς, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντα του.1014449_197628003749857_674945778_nΣτα πλαίσια των ενημερωτικών του επαφών ο πρόεδρος του Ι.Γ.Ε. συναντήθηκε με την πρόεδρο των «Φίλων του Δάσους Συγγρού», κ. Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου και την γραμματέα κ. Πόπη Μητρογώγου, οι οποίες τον ενημέρωσαν για την δωδεκαετή δράση του Συλλόγου που εστιάζει στην προστασία, την ανάδειξη και ενίσχυση σε ό,τι αφορά στο κληροδότημα. Συζήτησαν μαζί του για όλα τα φλέγοντα θέματα του Κτήματος, όπως είναι η πυροπροστασία του,  ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι εαρινοί μήνες του χρόνου, και η ασφάλεια του.

Η συνάντηση κινήθηκε σε πολύ καλό και συνεργατικό κλίμα. Ευχή όλων να την ακολουθήσει μία εποικοδομητική πορεία που θα αποδώσει καρπούς προς όφελος του Κτήματος Συγγρού αλλά και του Ινστιτούτου.

Οι «Φίλοι του Δάσους Συγγρού» εύχονται στο νέο πρόεδρο του Ι.Γ.Ε. περίσσια δύναμη για μία καλή δημιουργική θητεία που θα συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη του κληροδοτήματος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.