Δικαστικό θρίλλερ στο Καρέλλα

Στο Β’θμιο όργανο της Περιφέρειας Αττικής προσφεύγει η Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου της 11ης Αυγούστου, με την οποίαν απαλλοτριώνονται από τον Δήμο τα 11,5 στρ. του κτήματος Καρέλλα που φέρεται η Εταιρεία να κατέχει. Προηγούμενη προσφυγή της Εταιρείας στον Περιφερειάρχη για τον ίδιο λόγο απερρίφθη για τυπικούς λόγους.

Επίσης η Ελεήμων Εταιρεία έχει καταθέσει εις τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Δήμου Αμαορυσίου, διότι το 2003 ο Δήμος, αν και εγνώριζε ότι εκκρεμούσε προσφυγή της Εταιρείας εις το Σ.τ.Ε. με αίτημα την ακύρωση της απαλλοτριώσεως που είχε μόλις τότε επιβάλλει, εν τούτοις, υποθήκευσε το ακίνητο στην Εθνική Τράπεζα και έλαβε δάνειο.

Εν τω μεταξύ ο Δήμος αρνείται πεισμόνως να παράσχει λεπτομέρειες για τα σχέδιά του αναφορικά με το επίμαχο ακίνητο. Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού προσπαθούν ανεπιτυχώς από τις 19 Αυγούστου να λάβουν αντίγραφο της τεχνικής εκθέσεως της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τα σχεδιαζόμενα έργα.

Απ΄ ότι φαίνεται, η ιστορία Καρέλλα θα έχει και μυστήριο και σασπένς. Όπως όλα τα καλά θρίλλερ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.