Στην καλύτερη φάση των τελευταίων ετών βρίσκονται οι σχέσεις του Δήμου Αμαρουσίου και Κηφιστιάς με τους “Φίλους του Δάσους Συγγρού”.

Στην καλύτερη φάση των τελευταίων ετών βρίσκονται οι σχέσεις του Δήμου Αμαρουσίου με τον σύλλογο «Φίλοι του Δάσους Συγγρού», όπως διαφάνηκε τόσο από την παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Συλλόγου (στη φωτό μαζί με τον δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη), όσο και από τα λεχθέντα από τον ίδιο και από την πρόεδρο Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου. Όπως όλα δείχνουν, το κλίμα καχυποψίας που βρέθηκε στα «ντουζένια» του επί διοικήσεων Τζανίκου και ενδεχομένως, με λιγότερη ένταση, και τα πρώτα χρόνια της διοίκησης Πατούλη, αποτελεί παρελθόν. Κι αυτό μόνο θετικά μπορεί να αποτιμηθεί, καθώς το δάσος Συγγρού πρέπει να αποτελεί αντικείμενο κοινής πλεύσης, τόσο ως προς τον χαρακτήρα του, όσο και ως προς την πυροπροστασία του. Ως εκ τούτου, το μόνο «ερωτηματικό» που παραμένει είναι το επίπεδο των σχέσεων με το ΙΓΕ, ειδικά από τη στιγμή που, ένεκα… Κατερίνας Μπατζελή, δεν μετέχει εκπρόσωπος του Δήμου στο Δ.Σ. του Ινστιτούτου, ενώ υπάρχει και η διένεξη των δύο πλευρών για τον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από το παλαιό δημαρχείο…

 

Εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ, 25/05/2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.