Αίτημα προς το ΙΓΕ να κλείνει τις πόρτες του Δάσους την νύχτα

Προς την Διοίκηση του ΙΓΕ οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού απηύθηναν την εξής επιστολή:”Σε συνέχεια της συναντήσεώς μας την 30ή Ιουνίου 2003 με θέμα την πυροπροστασία του Δάσους Συγγρού, θα θέλαμε να σάς υπενθυμίσομε ότι στα μέτρα προστασίας εν γένει και πυροπροστασίας ειδικώτερον του Δάσους Συγγρού, εντάσσεται και η απαγόρευση της εισόδου πολιτών κατά τις νυκτερινές ώρες.
Η συνθήκη αυτή από φέτος καταστρατηγείται και οι είσοδοι του δάσους παραμένουν ανοικτές καθ’ όλην την διάρκεια της νύχτας, εκθέτοντάς το σε πιθανούς βανδάλους και δολιοφθορείς, τους οποίους το σκοτάδι αναμφισβητήτως διευκολύνει.
Υπενθυμίζομε ότι πέρυσι οι πύλες έκλειναν μετά την δύση του ηλίου. Φέτος το μέτρον αυτό έχει καταργηθεί, όθεν παρακαλούμε να επανατεθεί σε λειτουργία.”
Η επιστολή αγνοήθηκε πλήρως και έτσι μέχρι σήμερα οι πόρτες του Δάσους δεν κλείνουν ποτέ. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την μη επιδιόρθωση των ζημιών της περιφράξεως εκθέτει το Δάσος σε πλείστους κινδύνους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.